Vrouw computer

Corona update

Actuele voorwaarden, garanties en regelingen

Corona informatie Les Sybelles

Op deze pagina leest u alle actuele corona informatie voor een veilig en plezierig verblijf in Les Sybelles. Daarnaast geven wij u tips over het flexibel boeken van uw accommodatie en leest u wat u allemaal online kunt regelen om zo weinig mogelijk in de rij te moeten staan voor o.a. skiles, skiverhuur en skipas.

Corona update Frankrijk

Wintersport 2021-2022 boeken?

Natuurlijk kunnen we niet wachten om weer op wintersport te gaan en zeker na het gemiste seizoen is de behoefte aan een ski-vakantie extra groot. Als het goed is kunnen we komende winter 'gewoon' op wintersport maar hoe dat eruit gaat zien is nog de vraag. Wél kun je alvast je accommodatie boeken en de reisorganisaties zijn extra flexibel als het gaat om geld-terug-garanties omtrent COVID-19. Lees de voorwaarden van: Sunweb, TUI, Summit Travel, Wintertrex, Travelski, Prijsvrij, Chalet.nl, Belvilla en Villaforyou.

ACTUELE STATUS

Reisadvies Nederlandse overheid (kleurcode)
Bekijk de actuele kleurcode op www.nederlandwereldwijd.nl/frankrijk

Regel zoveel mogelijk online

  • Koop uw skipas online zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de loketten.
  • Boek uw skiles online zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de skischool bureaus
  • Huur uw ski's online. Uw skiset wordt klaargezet, de doorlooptijd in de winkel is veel korter én online ski's huren is voordeliger.

Corona voor Les Sybelles

Uw accommodatie

Net als deze winter hebben alle accommodatieverschaffers en -beheerders speciale voorwaarden voor uitstel en/of gratis annulering ingesteld. Sommige bieden zelfs een annuleringsverzekering aan die rekening houdt met de "Covid"-oorzaak op vertoon van het juiste bewijs. Aan de andere kant wordt de desinfectie van gemeubileerde toeristische accommodaties, hotels en toeristische / prestigeverblijven geregeld door protocollen en gidsen met goede praktijken die door de accommodatieverstrekkers worden toegepast.

Uw skipassen

Het skigebied van Sybelles heeft een commercieel beleid ingevoerd dat is aangepast aan de situatie waar we allemaal mee te maken hebben. In het kader van de aankoop van een skipas op onze website, waarbij de klant zijn vooraf gekochte dienst niet kan consumeren vanwege Covid-19 (ziekte of onvermogen om te reizen), kan deze laatste een uitstel krijgen, zo niet een gratis annulering.

Uw skiles

Alle ESF / ESI skischolen en onafhankelijke instructeurs hebben een flexibel commercieel beleid uitgestippeld. Voor elke reservering die door COVID-19 wordt geannuleerd, wordt het totale betaalde bedrag - op vertoon van een bewijsstuk zoals een medische verklaring of een kopie van een institutionele beslissing - uitgesteld als dit het geval is - mogelijk, anders wordt het vergoed.
Het dragen van een masker is alleen verplicht voor de instructeur en kinderen ouder dan 11 jaar tijdens de bijeenkomsten. De slabben worden gedesinfecteerd, evenals de oppervlakken van de kinderclubs.

Vertrouwd uw wintersport boeken

(GRATIS) ANNULEREN EN VOORWAARDEN

Boekt u uw accommodatie bij een ANVR aangesloten touroperator (zie overzicht hieronder) dan heeft u recht op uw geld terug indien de Nederlandse overheid code oranje of rood vaststelt voor uw bestemming. Daarnaast bieden veel touroperators extra flexibele voorwaarden indien u zelf kiest om te annuleren of om te boeken. Meer informatie over annuleren vind je op Consumentenbond.nl en voor actueel reisadvies (kleurcodes) ga je naar Nederlandwereldwijd.nl. Bijna alle touroperators hanteren de reis- en annuleringsvoorwaarden van de ANVR.

Wettelijk kader ANVR bij verschillende reisadviessituaties

  • Code oranje en rood: De organisator kan de reis niet uitvoeren. Klant heeft recht op terugbetaling.
  • Code geel: De organisator kan de reisovereenkomst uitvoeren. Klant heeft geen recht kosteloos te annuleren.
    Lees meer op www.anvr.nl