Route

Maak kennis met de resorts

De resorts van Les Sybelles

Les Sybelles is met 310 kilometer piste het op drie na grootste skigebied van Frankrijk en het grootste skigebied in de Maurienne vallei. Ondanks de enorme oppervlakte van het gebied krijg je in Les Sybelles het idee dat je in een klein skigebied bent door de knusse en gezellige sfeer in de verschillende dorpjes.

Welke plaats kies jij?

Les Sybelles heeft voor ieder wat wils, maar in welke plaats boek jij je accommodatie? Maak hieronder kennis met de unieke kenmerken van de skiresorts en ontdek welk dorp het beste bij jou past.

 

skier in Les Sybelles

Saint Sorlin d’Arves

Levendig skiresort voor families en jongeren

St. Sorlin d'Arves is samen met La Toussuire het grootste en meest levendige resort in Les Sybelles. De skiliften zijn iets minder goed toegankelijk in vergelijking met Le Corbier maar skiën naar je accommodatie is meestal wel mogelijk. Centraal in het resort ligt een oefenweide met lopende band en sleeplift / ideaal voor de eerste skilessen.

Lees verder

La Toussuire

La Toussuire

Veelzijdig skiresort voor jongeren en jonge gezinnen

La Toussuire is een ruim opgezet skiresort met overwegend laagbouw chalets en enkele in het oog springende appartementgebouwen. In het centrum bij de liften en de winkeltjes is het vooral de levendige sfeer die het resort aantrekkelijk maken. Veel accommodaties liggen bij de pistes en vanuit het dorp vertrekken tal van skiliften.

Lees verder

 

 

Les Sybelles

Le Corbier

Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen

Le Corbier vormt samen met La Toussuire het middelpunt van het skigebied en vanuit hier kun je snel het hele gebied verkennen. Midden in het resort vind je tal van lopende banden, korte sleepliften en heerlijke oefenpistes. Kortom, Le Corbier is de ideale plek voor gezinnen met kleine kinderen en alles is op loopafstand.

Lees verder

Saint Jean d’Arves

Saint Jean d’Arves

Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen

St. Jean d'Arves ligt op 1.600 meter en is via een stoeltjeslift verbonden met skigebied Les Sybelles. De accommodaties zijn allemaal in chalet stijl en bieden eenvoudig toegang tot de skilift. Vanuit de meeste chalets ski je eenvoudig naar de skilift én ski je via één van de twee blauwe dalafdalingen weer naar je accommodatie.

Lees verder

Overzicht ski-resorts Les Sybelles

Hieronder vind je de 4 ski-resorts van het skigebied Les Sybelles. Zoals je op de kaart kunt zien zijn alle resorts zeer geschikt voor een wintersport vakantie. De liften en pistes liggen letterlijk aan je voeten. Je skiet bijna altijd tot aan de deur van je appartement en je skiet met gemak van dorp naar dorp.