Skipiste

Op naar Les Sybelles!

 

Route en tol

De route naar Les Sybelles gaat deels over Franse tolwegen en de tol kosten bedragen € 50,- voor een enkele reis. Je gaat niet door Zwitserland dus een vignet is niet nodig. Wel moet je een milieu sticker op je auto plakken, deze kost € 3,11 + € 4,51 verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om de tolwegen te vermijden maar dan duurt de reis 1 uur langer.

Autoroute naar Les Sybelles

De afstand van Utrecht tot Les Sybelles is ± 1.080 km en de reistijd bedraagt ± 11:00 uur.

Met de trein naar Les Sybelles

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Les Sybelles te komen. Het dichtstbijzijnde station is St. Jean de Maurienne Arvan, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar St. Jean de Maurienne is er al vanaf € 118,-. De reis duurt ongeveer 10 á 11 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van St. Jean de Maurienne naar Les Sybelles bedraagt 1:30 uur. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi.

Ticketprijzen

Per bus naar Les Sybelles

Wil je op wintersport of op zomervakantie naar Les Sybelles dan kun je een busreis boeken. Voor een wintersport vakantie kun je kiezen uit een losse busreis of een busreis inclusief accommodatie.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Les Sybelles zijn, neem dan het vliegtuig naar Chambéry. De vluchttijd van Amsterdam naar Chambéry is 1:30 uur. Daarna is het nog 86 km (1:08 minuten) reizen per taxi of bus naar. 

Plattegrond Les Sybelles

La Toussuire, Le Corbier, St. Jean d'Arves en St. Sorlin d'Arves liggen in de Auvergne Rhône Alpes. La Toussuire ligt op een hoogte van 1.750 meter en heeft 593 inwoners. Le Corbier ligt op 1.550 meter, St. Jean d'Arves ligt op 1.550 meter en St. Sorlin d'Arves ligt op 1.600 meter.