apres-ski

Beleef de Franse après-ski

Après-ski

In de dorpen La Toussuire, Le Corbier, Saint Sorlin d'Arves en Saint Jean d'Arves is ook na het skiën genoeg te beleven. De beste en meeste après-ski van Les Sybelles vind je in de plaats St. Sorlin d'Arves. Daar kun je volop feesten in de La Grotte de Yeti en discotheek d'Sybelles.

Saint-Sorlin d'Arves

La Grotte du Yéti

De beste en meeste apres ski van Les Sybelles vind je in de plaats St. Sorlin d'Arves. Daar kun je volop feesten in de La Grotte de Yeti. Er is Nederlands personeel en DJ's die weten hoe je een feestje moet bouwen!

Saint-Sorlin d'Arves

L'Avalanche Café

In après-ski café L'Avalanche is er gegarandeerd elke keer een feestelijke sfeer, heerlijke bieren, cocktails en gezellige muziek. Ook zijn er live concerten en goede dj's.

Saint-Sorlin-d'Arves

D'Sybell Club

In discotheek d'Sybelles is het feest voor jong en oud, met verschillende dj's en gezellige medewerkers is het hier gegarandeerd feest!

Saint-Sorlin-d'Arves

La Petite Ferme

Bij Le Petite Ferme kun je heerlijk eten even tussendoor of uitgebreid dineren met de familie. Le Petite Ferme heeft in de winter ook leuke après-ski, met gezellige muziek en lekkere drankjes.

Saint-Sorlin-d'Arves

Bar Le Barock

Le Barock is niet echt een après-ski gelegenheid maar het is een zeer gezellige bar en heerlijk restaurant met als specialiteit de pizza's. Toch wordt er hier wel soms een goed feestje gevierd met de wintersporters die wel van een après-ski feest houden.

La Toussuire

Blue ice bar

Lekkere lokale gerechten, hier gaan de locals heen voor een lekkere hap, niet duur en erg gezellig.