Après-ski Les Sybelles

In de dorpen La Toussuire, Le Corbier, Saint Sorlin d'Arves en Saint Jean d'Arves is ook na het skiën genoeg te beleven. 

Apres ski in het sfeervolle Le Corbier
Apres ski in het sfeervolle Le Corbier

Thé places to be...

De beste en meeste après-ski van Les Sybelles vind je in de plaats St. Sorlin d'Arves. Daar kun je volop feesten in de La Grotte de Yeti en discotheek d'Sybelles. La Grotte du Yeti ligt bovenaan het dorp, vlakbij de piste. Er is Nederlands personeel en DJ's die weten hoe je een feestje moet bouwen! D'Sybelles ligt net iets buiten St. Sorlin en er rijden gratis shuttle bussen.

Après-ski La Toussuire

Zin in een hapje of een drankje terwijl je in het gezellige La Toussuire verblijft? Dat kan in een van 26 restaurants, of een van de 26 bars / cafés. Daarna kun je nog een feestje bouwen in de plaatselijke discotheek Le Pop Club. Voor een wat rustigere avond kun je terecht bij de bioscoop l'Iglo of bij de plaatselijke bowlingbaan.

Apres-ski Le Corbier

Ook in Le Corbier is van alles te beleven. Met 14 restaurants en 5 bars/cafés is het aanbod minder dan in La Toussuire, maar dit hoeft natuurlijk niet betekenen dat het er niet gezellig kan zijn. Wanneer je meerdere dagen in Les Sybelles verblijft kun je zeker van een avondje in Le Corbier genieten in de après-ski.

Apres-ski St. Sorlin d'Arves

20 restaurants en 20 bars/cafés is het karakteristieke dorpje van Saint Sorlin d'Arves rijk. Een aanrader is de gezellige bowlingbaan met bar “La petite ferme” of de discotheek “d'Sybelles Club”. Ook is er in Saint Sorlin d'Arves een bioscoop aanwezig waar je heerlijke kunt bijkomen onder het genot van de nieuwste films.

Apres-ski Saint Jean d'Arves

Ook in Saint Jean d'Arves is het na een dag skiën genieten. Ga een hapje eten in een van de 9 restaurants en neem daarna nog een afzakkertje in een van 8 bars/cafés of kijk een filmpje in “Cinema Les Aiguilles” de plaatselijke bioscoop.

Après-ski Blue ice bar in La Toussuire

Après-ski bar Blue ice is gezellig en je kunt in het restaurant heerlijk eten voor een goede prijs.
Après-ski Blue ice bar in La Toussuire
Lekkere lokale gerechten, hier gaan de locals heen voor een lekkere hap, niet duur en erg gezellig.

Après-ski La Grotte du Yéti in Saint Sorlin d'Arves

La Grotte du Yeti ligt bovenaan het dorp, vlakbij de piste.
Après-ski La Grotte du Yéti in Saint Sorlin d'Arves
De beste en meeste apres ski van Les Sybelles vind je in de plaats St. Sorlin d'Arves. Daar kun je volop feesten in de La Grotte de Yeti. Er is Nederlands personeel en DJ's die weten hoe je een feestje moet bouwen!